Monday, July 18, 2016

Η Επιλογή Φθηνής Ασφάλειας Αυτοκινήτου Δεν Είναι Τόσο Εύκολη Όσο Νομίζετε

Αν ψάχνετε για μια πραγματικά φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε από νωρίς, ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση.

φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου


Οι συνθήκες και οι νόμοι αλλάζουν συνεχώς στην Ελλάδα και η πολιτική κατάσταση είναι ρευστή. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν οι ασφαλιστικές εταιρίες να κρατήσουν την απαιτούμενη σταθερότητα στα προγράμματα τους.
Η αλήθεια είναι, ότι με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αν και οι τιμές των ασφαλειών δεν φαίνεται να μειώθηκαν ιδιαίτερα, τα προγράμματα άλλαξαν ως προς την διάρκεια των συμβολαίων.

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής τρίμηνης ασφάλειας ή ακόμα και συμβόλαιο για έναν μόνο μήνα. ΑΝ δεν κάνω λάθος το κατώτερο όριο ημερών ασφάλισης είναι 20 ημέρες.

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τέτοιες επιλογές γιατί πραγματικά κοστίζουν πολύ και σε βάθος χρόνου ίσως να βρεθείτε να έχετε πληρώσει τα τριπλάσια χρήματα.

Χρησιμοποιήστε τις μηχανές αναζήτησης ασφάλειας που βρίσκονται online και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις εφήμερες προσφορές που δίνουν οι εταιρίες.

Για όσο περισσότερο χρόνο ασφαλίζετε το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας, θα σας δίνουν μεγαλύτερες παροχές και εκπτώσεις. Ίσως να μπορέσετε να αποκτήσετε και μια μικτή ασφάλεια σε κάποια συμφέρουσα τιμή.

Η Φθηνή Ασφάλεια Αυτοκινήτου Και Μηχανής Είναι Μεγάλο Πρόβλημα Μέσα Στο 2016


Ο λόγος είναι απλός.

Υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα που δεν μπορείτε εύκολα να διαλέξετε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην περίπτωση σας. Δεν έχει σημασία μια ασφάλεια να είναι μόνο φθηνή. Πρέπει να παρέχει και τις καλύψεις που χρειάζεστε γιατί… όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος!

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας και τα άτομα που πρόκειται να οδηγούν το αυτοκίνητό σας.

Και πάλι… Όχι για να μειώσετε το κόστος της ασφάλειας, αλλά για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει σε όλους σας, ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το αυτοκιτο σας και τις αποστάσεις που κάνετε κάθε μήνα.

Αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό για παράδειγμα, καλό θα ήταν αν ενημερώσετε τον ασφαλιστή σας, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Κάθε φορά που θα επιλέγετε ασφάλεια, είτε το κάνετε online, είτε με κάποια επίσκεψη στην ασφαλιστική εταιρία που προτιμάτε, θα βάζετε πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την προστασία των μελών της οικογένειας σας και αμέσως μετά, την προστασία της τσέπης σας.

Δεν θέλω να γίνομαι εκνευριστικά επίμονος και υπερπροστατευτικός. Όσο μεγαλώνει κανείς όμως, καταλαβαίνει ότι με ζητήματα σαν αυτά, καλό είναι να μην αστειευόμαστε και να μην κάνουμε λάθη που πολύ πιθανόν θα μετανιώσουμε κάποια στιγμή.

Πώς Θα Βρείτε Την Καλύτερη Επιλογή Λοιπόν;


Απλά. Θα χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία που μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ ή έστω σε επαγγελματικούς καταλόγους που αναφέρουν τις ασφαλιστικές εταιρίες που είναι διαθέσιμες.

2016 στην Ελλάδα


Στο 2016 στην Ελλάδα όμως, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Βλέπετε, μπορείτε μόνο με μερικά κλικ να έχετε στην διάθεσή σας σύγκριση των αποτελεσμάτων και να διαλέξετε την φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου με τις παροχές που θα σας ταιριάζουν.

Εκτός αυτού, οι εκπτώσεις και οι παροχές που δίνουν οι εταιρίες Online, είναι πολύ φθηνότερες από αυτές που θα σας δώσουν αν επισκεφτείτε τα γραφεία τους.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζω άλλη μια φορά ότι είναι σημαντικό να έχετε στον νου σας την ασφάλεια της οικογένειας σας,.

Μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, θα πρέπει πάντα να είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να είναι επαρκής και να προέρχεται από μια αξιόπιστη εταιρία.

No comments:

Post a Comment